Activiteiten

Vrouwenwerk

Vanaf maart 2010 organiseert Ana vrouwendagen. Een voorbeeld van zo’n dag is dat Ana een verhaal van Naomi en Ruth vertelde en hen uitlegde hoe belangrijk goede relatie’s binnen het gezin en de familie zijn. Ze zongen samen een paar liederen en gaven alle vrouwen een cadautje. Er was koffie met cake, en er werd gebeden met de vrouwen die hier persoonlijk om vroegen. De vrouwen vonden het erg fijn en voelden zich welkom en gewenst. Geregeld worden de vrouwen uitgenodigd voor een bijeenkomst. Het is een ontmoeting waar de vrouwen met elkaar kunnen praten, breien, kettingen maken, vriendschap sluiten en samen kunnen bidden.

Zendingswerk

Ana en Ovidiu gaan om de week naar Valeni om de mensen daar te ontmoeten. Ook daar proberen ze de kinderen en ouders te bemoedigen met aandacht en liefde. Er worden zo nu en dan voorstellingen gehouden waarin vooral na voren komt de waarde van ieder mensenkind. Ook zouden ze heel graag hier een eigen gebouw hebben om een vaste ontmoetings plek te hebben.

Zomerkampen

In de zomermaanden proberen Anna en Ovidiu de kinderen een weekje op zomerkamp te sturen. Wat is dit geweldig belangrijk voor kinderen die wonen onder slechte omstandigheden. Een week in een eigen bed met schone lakens, een week met andere kinderen zorgeloos spelen en verhalen horen uit de bijbel. Een week lang goed eten en je lekker wassen met stromend water en zeep.